Redigeren rendeert

Je hebt zelf een zakelijke tekst geschreven, bijvoorbeeld voor je website, personeelsblad, brochure of nieuwsbrief. Natuurlijk wil je dat de tekst geen storende taalfouten bevat. Daarom zet je voor de zekerheid een tekstprofessional aan het werk.

Vaak is met wat kleine ingrepen van een middelmatige tekst iets goeds te maken. Kost weinig, levert veel op.

 

Tekst redigeren

Ben je inhoudelijk tevreden over je tekst, maar wil je er zeker van zijn dat je geen storende fouten over het hoofd hebt gezien? Kies dan voor de redigeerservice. Ik controleer je tekst dan op spelling, grammatica, woordherhaling, zinslengte, stijlfouten, leestekens en tekstopbouw. Met de specifieke doelgroep en stijl wordt geen rekening gehouden.

Tekst herschrijven

Heb je het gevoel dat de tekst grondiger aangepast moet worden? Kies dan voor de herschrijfservice. Je tekst wordt dan niet alleen van taalfouten ontdaan, maar ook volledig op de doelgroep afgestemd. Daarnaast kun je me opdracht geven om een bestaande tekst geschikt te maken voor een andere doelgroep of medium. Of om een tekst kernachtig samen te vatten of in te korten. Je krijgt een prettig leesbare tekst in handen.

Vraag een offerte aan

Stuur de betreffende tekst naar mij. Geef daarbij aan of je de tekst wilt laten redigeren of herschrijven. Normaliter ontvang je binnen één werkdag een offerte.

>> Mail me of bel 076-549 38 24.

Flesje Tipp-ex om teksten te corrigeren of redigeren

Direct Contact

Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van copywriting?

Vraag een gesprek aan of bel
076 549 38 24.


Nicolai Frijters
Tekstschrijver

Over mij

Tekstschrijver. Dat ben ik. Specialist in zakelijke teksten. Helder geformuleerd, met een prettige toon en een maximum aan rendement! Teksten voor websites, brochures, personeelsbladen, relatiemagazines en andere zakelijke communicatie.