Gratis SEO Review

SEO scan voor je websiteHeb je een website en zou je die beter willen laten scoren in Google? Dan doe je er goed aan je site te laten reviewen / scannen door mij. Vaak zijn met een paar simpele aanpassingen veel betere resultaten te boeken. De SEO Review geeft je een overzicht van de belangrijkste verbeterpunten. Je krijgt deze toegezonden per mail. Deze basis test is geheel gratis en vrijblijvend.

Verbeterpunten overzichtelijk in kaart gebracht

De SEO Scan brengt helder in kaart wat er verbeterd zou kunnen worden aan jouw website. Enkele voorbeelden van tekortkomingen die ik vaak tegenkom:

 • metadescriptie is op alle pagina’s precies hetzelfde
 • er is te weinig tekst (terwijl Google dol is op unieke relevante content)
 • geen (goed) gebruik van tags (h1, h2 etc.)
 • afbeeldingen met namen als 1.jpg en geen alt-tag

 

Aanvraagformulier gratis SEO Review

Vul hieronder je gegevens in. In het veld achter ‘bericht’ kun je aangeven om welke website (url) het gaat en eventueel op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden.

  Naam*

  E-mail*

  Bericht*

  <br>

  Aanvullend SEO-rapport is optioneel

  Wil je naar aanleiding van de review ook weten hoe je de aanpassingen precies moet doorvoeren, dan kun je me opdracht geven een aanvullend rapport te schrijven met daarin aanbevelingen per pagina. Op basis van dit rapport kan de webmaster of de webbouwer de aanpassingen snel voor je uitvoeren. Of wellicht heb je zelf voldoende kennis om dit te doen.

  Het betaalde rapport gaat dus een stuk dieper op de materie in dan de gratis scan. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van de website. Je krijgt een vrijblijvende offerte als je een gratis SEO Review aanvraagt. In het rapport zal ik ook aanbevelingen doen ten aanzien van de schrijfstijl en conversie. Want ook die zaken dragen bij aan het succes van je website.

  Vraag direct een offerte aan. Mail me of bel 076-549 38 24.

  Direct Contact

  Wil je weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van copywriting?

  Vraag een gesprek aan of bel
  076 549 38 24.


  Nicolai Frijters
  Tekstschrijver

  Over mij

  Tekstschrijver. Dat ben ik. Specialist in zakelijke teksten. Helder geformuleerd, met een prettige toon en een maximum aan rendement! Teksten voor websites, brochures, personeelsbladen, relatiemagazines en andere zakelijke communicatie.